Organza fra Givenchy


Organza fra Givenchy

I dag er det 5.desember og 19 dager igjen til julaften. Juleforberedelser er godt i gang. Julens dufter vil snart spre seg i huset med dufter fra ribbesteking, surkål,granbar, duftlys og røkelse. Huset er for tiden pyntet i lilla for adventstiden, og nærmere jul vil den varme, røde julefargen dominere her hjemme. I dag vil jeg omtale parfymen Organza fra Givenchy i bloggen min. Ha en fin adventstid dere der ute.

Organza for kvinner ble lansert av Givenchy i 1996. Da den ble lansert, var Alexander McQueen sjefsdesigner på Givenchy.  Nesen bak denne duften er Sophie Labbe. Parfymeflakongen er designet av Serge Manseau. Denne parfymen har en magisk blanding av duftnoter. En feminin og forførende duft, orientalsk floral, varm og søt. Den er sammensatt av berusende dufter av overdådige hvite blomster: gardenia, tuberose og sjasmin.

Toppnoter :        Bergamot, African orange flower, Gardenia, Muskat, grønne noter

Hjertenoter:        Kaprifol, Tuberose, Sjasmin, Iris, Valnøtt

Basenoter:           Vanilje, rav, Sedertre, Guaiac tre,

En magisk og sensuell feminin duft med en spennende sammensetning av duftnoter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s