La vie est belle


6. Desember 2013

I dag er det en stor mann mindre blant oss.  Nelson Rolihlahla Mandela døde i går 95 år gammel. Ingen vil noen gang kunne fylle hans plass her i verden. Han kjempet for å fremme samhold mellom mennesker, fred og forsoning.

«La det være rettferdighet for alle. La det være fred for alle. La det være arbeid, brød, vann og salt for alle.»

-Nelson Mandela

«Den mest beundringsverdige ved å leve, er ikke aldri å falle, men å reise oss hver gang vi faller.»

-Nelson Mandela

Leve Mandelas varme hjerte. Fred over hans minne.

I dag var det null grader og uværet som kom i går kveld har roet seg her nå på morgenen. I mediene har det fremkommet hvordan stormkastene har herjet rundt her i landet, og hvilke store utfordringer dette har medført. Nå er det fredag og helgen er her igjen. Snart andre søndag i advent, og vi tenner da det andre adventslyset. I dag skal jeg ta bøtteballetten her hjemme, og gjøre rent for helgen. Setter på litt musikk med førjulsstemning til arbeidet, så min bøtteballett har musikk til dansen. Ønsker dere alle en fantastisk helg, og en god adventstid.

Lancome La vie est belle

I dag vil jeg skrive litt om parfymen La vie est belle fra  Lancôme som ble lansert i 2012. Parfymen har en feminin, blomsterpreget duft. Parfymen er laget av 63 ingredienser, hvor irisen er den viktigste.  Julia Roberts var parfymens ansikt utad ved lanseringen. Det skal ha tatt svært lang tid å komponere denne parfymen.  Dominique Ropion, Anne Flipo og Olivier Polge har utviklet duften. Den elegante parfymeflakongen er en ny utgave av den klassiske   Lancôme  flakongen fra 1949.

Toppnoter: pære og solbær
Hjertenoter: iris, jasmin og appelsinblomst
Basenoter: patchouli, tonkabønne, vanilje og pralin

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s