Coco Noir, Chanel og James Bond 007


  Jeg er ny som blogger på WordPress. Tar litt tid å finne ut av hvordan siden min kommer til å bli utseendemessig, men man lærer underveis. Jeg vil i hovedsak skrive om parfyme for kvinner, men vil også ta med litt om herredufter. Før kjøpte jeg alltid den største pakningen med parfyme til meg selv, men de blir jo til slutt stående i skapet. Jeg kjøper heller mindre pakninger/flakonger, for da blir de i hvert fall stort sett brukt opp. Det er også en fordel at jeg da oftere kan kjøpe meg nye dufter jeg faller for. Når jeg er i byen, eller på handlesenter med parfymeri, pleier jeg å lukte på et par dufter. Det kan bli for mye å lukte på flere dufter enn et par om gangen, siden dette som regel er sterke stimuli for luktesansen. Når man prøver en ny parfyme, vil som regel toppnotene dominere i første omgang. Det er mange som blir skuffet over sitt parfymekjøp når de har hatt på seg den nye parfymen en stund. Det er derfor lurt når man prøver ut en ny parfyme, å la duftnotene få litt tid til å tre frem på deg selv.  I går var jeg i Kicks i Torvbyen, og kjøpte meg parfymen La vie est belle fra  Lancôme. Den er helt himmelsk, og topper nå listen over mine yndlingsparfymer.

La vie est belleLa vie est belle,Lancôme

Mine topp 10 damedufter er:

1. La vie est belle,  Lancôme

2. Lady Million , Paco Rabanne

3. DownTown, Calvin Klein

4. Amber, Prada

5. Bali Dream, Estée Lauder

6. Code, Armani

7. Body, Burberry

8. No5, Chanel

9. Jean Paul Gaultiers Classique

10. Eau de Paradis, Biotherm

Hvilke yndlingsdufter har du?

Her er noen fakta du kanskje ikke visste om parfyme?

 

Kosmetikkbransjens årlige festaften fant i februar på Oslo Kongressenter, for å hylle fjorårets beste kosmetiske produkter. James Bond 007 ble kåret til fjoråretsårets herreduft, mens Chanel Coco Noir ble kåret til  fjordårets kvinneduft.

Oslo Fashion Week

James Bond 007

James Bond 007 ble lansert i 2012 i forbindelse med filmen Skyfall og James Bond’s 50-års jubileum. En maskulin duft med duftnotene:

Toppnoter:   bergamott, geranium og eple. 
Hjertenoter: 
kardemomme, lavendel og rosetorner
Basenoter:  
 patchouli, sedertre og vetiver

 

chanel-coco-noir

Coco Noir fra Chanel er en feminin, orientalsk duft – intens og magnetisk.

Toppnoter:    Grapefrukt, Bergamott

Hjertenoter:   Rose, Narcissus, Geranium og sjasmin

Basenoter:      tonkabønner, sandeltre, vanilje, patchouli og hvit muskat

 

Coco Chanel’s Beyond-Chic Life In Under 3 Minutes

 

Det ser nå ut som om vinterlandskapet her hjemme smelter bort, og det blir en jul uten snø. Også nå som det var så vakkert ute. Vi får skape den rette julestemningen uten snø, og nyte denne førjulstiden –  Ha en fin dag alle dere der ute.

Robbie Williams,  Go Gentle  Youtube

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s