Womanity, Thierry Mugler


12 dager ut i desember, og 12 dager til julaften. I dag skal jeg ordne med litt juleforberedelser her hjemme. Finne frem røde tekstiler, og planlegge siste innspurt før jul. Et godt hjelpemiddel er å sette opp en fullstendig liste med gjøremål. Planlegging er halve jobben, da blir det mindre stress og ingen negative overraskelser. Litt julemusikk skaper en fin ramme rundt gjøremålene.

Når julen nærmer seg med stormskritt, har jeg sakset 7 herlige dufter for julens ønskeliste fra:  All women stalk:

  1. Lady Million, Paco Rabanne
  2. Si, Giorgio Armani
  3. Angel, Thierrry Mugler
  4. La vie De Boheme, Anna Sui
  5. Viva La Juicy Noir, Juicy Couture
  6. Diesel Loverdose TattooDiesel
  7. Fleur De Chine, Tom Ford

Mange gode dufter å få tak i på nett og i parfymerier. Jeg har lyst til å se litt nærmere på Womanity fra Thierry Mugler.

Womanity kom i 2010. Duften er ment som en hyllest til kvinner verden over. En litt uvanlig duft; salt, søt og treaktig. Duften har kraftfulle elementer med duftnoter fra fiken, caviar, fikentre og fikenblader. en utradisjonell og unik parfyme. Det er mulig å kjøpe refill av parfymen, når flakongen er tom. Denne forlokkende parfyme har en ny molekylær form for utvinning som kombinerer søte dufter av fiken med salte noter av kaviar og fiken tre for å skape en uforglemmelig duft. Jeg har ikke testet denne duften, men den høres spennende ut, siden den har innslag av salte toner. Denne har jeg tenkt til å teste neste gang jeg er i parfymeriet. Gi meg gjerne en tilbakemelding om denne parfymen, hvis du har den, eller har testet den.

 

<script type=»text/javascript» src=»http://blogglisten.no/c.js?id=51295″></script&gt;

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s