God Jul


Juletre

Huset er klart for en fredelig julehøytid, og julefreden kan nå senke seg over vårt hus. Lille julaften i morgen og den årlige begivenheten «Grevinnen og hovmesteren» skal sees. Tradisjonene holdes i hevd, her i huset, år etter år – like fint hvert år. Ellers i året er det om å gjøre å finne på noe nytt og kanskje spennende, men julen er fredet og skal inneholde de samme elementene hvert eneste år. I ettermiddag ble juletreet tatt inn i stua og pyntet med rødt og gull, så nå står det her og skinner for oss. Jeg ønsker alle en fredelig jul og et godt nytt år med noen glimt fra andre steder i verden – GOD JUL

Rockefeller Center, Manhattan, New York:

London:

Rio De Janeiro, Brasil:

Moskva:

Se Moskva

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s