Gypsy Water, Byredo parfumes


Jeg vil aller først få ønske dere et godt nytt år.

Byredo ble grunnlagt av svensken Ben Gorham. Han er sønn av en indisk mor og en kanadisk far. Han vokste opp i Toronto, New York og Stockholm. Han ble uteksaminert fra Stockholm kunstskole. Et tilfeldig møte med salvier Pierre Wulff overbeviste ham om at han ville skape dufter/parfymer mer enn malerier. Uten formell opplæring i feltet, oppsøkte Gorham som 31-åring tjenestene til verdenskjente salvier Olivia Giacobetti og Jerome Epinette hvor han forklarte sine ønsker. Som en outsider i skjønnhetsindustrien, er Gorham blitt anerkjent for sin personlige stil og sin tilknytning til mote og kunst i flere internasjonale magasiner som French Vogue, Vanity Fair, Elle, V Magazine og Fantastic Man. Han står også bak kreasjon av mange duftlys og kroppsprodukter.

Byredo er et parfymehus i Stockholm, som ble grunnlagt i 2006. Hans kreasjoner inkluderer parfyme, kroppspleie, duftlys og accessories. Alle produktene er laget med et tydelig fokus på håndverk og kvalitet. Parfymen produseres i Frankrike.

Byredo Parfymes har utsalg i Oslo, Sanvika og Bergen, men kan bestilles på nett. Se link:

Byredo har duftene:

 • Inflorescence
 • 1996
 • Black Saffron
 • Seven Veils
 • Sunday Cologne
 • Mister Marvelous
 • Oud Immortel
 • Accord Oud
 • M/Mink
 • Palermo
 • La Tulipe
 • Baudelaire
 • Blanche
 • Bal D’Afrique
 • Rose Noir
 • Gypsy Water
 • Pulp
 • Encens Chembur

Se utvalget her

Gypsy water er en glamorisering av sigøynernes livsstil, basert på fascinasjonen av myter omkring dette. Duften av frisk jord, dype skoger og leirbål illustrerer drømmen om en fri og fargerik livsstil nær naturen. Gypsy Water har også en serie med kroppsprodukter. Gypsy Water ble lansert i 2008, og dette er en unisex duft (for kvinner og menn). Skuespillerinnen Jennifer Garner har Gypsy Water som sin favoritt parfyme

Toppnoter:     bergamot, sitron, pepper, einebær

Hjertenoter:   Røkelse, Pine Needles, Orris

Basenoter:     Amber, vanilje, sandeltre

Gypsy Water, Byredo Parfumes

Gypsy water

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s